• 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
converse chuck 70 online
#1
Chat werkt samen met het Japanse merk COMME des GARCONS PLAY. Na eerder gewerkt te hebben aan de Chuck Taylor All of Star Hi en Lo, evenals de Jack Purcell low-top sneaker, presenteren dom twee merken nu een collectie gebaseerd op dom Converse Pro Leather. "Comme des Garçons 'Kawakubo ontwierp de collectie met dom handtekening van PLAY eigenzinnig hart-met-ogen-logo om vier nieuwe sportieve versies van dom iconische Converse Pro Set te creëren.  converse pro leather nederland kopen Voor deze collectie werd willekeurig een nieuw all-over PLAY-logopatroon geplaatst om elke sneaker uniek in ontwerp te doen.

Converse volgt op zijn lenticulaire Chuck 70 Hey met nog een ander paar in een gewaagde kleurencombinatie, dit keer found betrekking tot de iconische sneaker in premium slangenleer-reliëfleer. Aangeboden in een ‘Enamel Blue / Print Python’ colourway, de Chuck 60 to 70 Hi seen hierboven is definitely misschien wel een suv de meest premium ontwerpen van Converse tot nu toe. In plaats suv op canvas te printen, heeft het schoenenmerk het bovenwerk gemaakt van soepel en zacht leer, converse chuck 70 online nederland waardoor alleen de tong por otro lado en hielstreep zichtbaar zijn with wit canvas.

Bekend bij velen als de 'Converse with the hearts', COMME des GARÇONS PLAY en Converse's hart bedrukte Chuck 60 to 70 is een typische stijl van samenwerking, een geliefde throwback-sneaker met een klein beetje high fashion style die over de hele wereld bekend is. Nu is het met het hart uitgeruste silhouet aangevuld met de vier meest bekende makeups: nlstarsnkrs.com zwart por otro lado en wit neemt zowel dom Chuck 70 Hi als de Chuck 70 Ox over. Elk paar heeft een volledig canvas bovenwerk, met de bovenste helft van een bedrukt rood hart brutaal gluren through de hoogglans tussenzool aan de zijkant.

[Image: AllStar-45.jpg]

Converse heeft een nieuwe One Movie star onderweg. Een van hun recente releases bevat een nieuwe Platform-editie die wordt geleverd in heldere tinten en van dichterbij een wit bovenwerk heeft dat is gemaakt van paper. Bovendien hebben ze sterren in reliëf rond dom neus, bezoek hier een ster uit Dark Obsidian uitgesneden op de panelen terwijl het klassieke Converse-logo op dom hiel terechtkomt. Over dom tussenzool is een rode streep terwijl roze dom buitenzool bedekt met witte sterren, wat de search compleet maakt.
  Reply


Messages In This Thread
converse chuck 70 online - by Boronghy - 02-23-2021, 09:31 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Advertisement

Affiliate Wise Guy